♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Poradna

Představení produktu: Melaminová houbička

30. srpna 2018 / Nákupní rádci
Nano houbička z melaminových vláken je malý zázrak. Dokonale vyčistí skvrny od propisky, šmouhy od bot nebo mastné fleky. A to všechno bez použití vody a saponátu. Jak to? Melaminová houbička totiž obsahuje malé a velké póry, malé zajistí narušení nečistoty a velké nečistotu odstraní.

 

Na co melaminovou houbičku používat?

Použití nano houbičky je opravdu široké. Poslouží v kuchyni, koupelně, dílně, ale třeba i na zahradě. Hravě si totiž poradí s odstraněním nečistot a drobných škrábanců ze zdí, plastu, kůže nebo třeba dřeva.

 

Melaminová houbička vyčistí zašedlé vypínače, zašlé kliky, malůvky od propisek a fixů i vodní kámen. Zbaví vás i zaschlého tuku a olejových skvrn, nad kterými jste už dávno mávli rukou.

Jak s nano houbičkou pracovat

K odstranění skvrn pomocí melaminové houbičky nepotřebujete vodu ani čisticí prostředek. Jednoduše začnete povrch třít houbičkou a během chvilky je po skvrnách i škrábancích. Pokud nečistota stále odolává, zbytečně na houbičku netlačte, začala by se drolit. Navlhčete houbičku čistou vodou a pokračujte v čištění. Po vyčištění stačí jen houbičku propláchnout a před dalším použitím nechat uschnout.

Na co si při používání houbičky dát pozor

Melaminová houbička není úplně vhodná na lakované povrchy s výrazně strukturovaným povrchem. Před použitím na povrchy náchylné k poškrábání doporučujeme houbičku nejprve vyzkoušet na malém, méně viditelném místě. Nedoporučujeme používat houbičku spolu s čisticím prostředkem.