♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Poradna

Pomocníci pro venkovní úklid

10. října 2018 / Nákupní rádci
Ať už řešíte úklid po festivalu, dětském táboře, nebo máte na starosti celoroční úklid venkovních prostor, jistě při něm oceníte každého pomocníka. My vám jich teď představíme hned několik! 


 
 

Kleště a bodlo na odpadky

Při venkovním úklidu se z kleští i bodla na odpadky stane vaše prodloužená ruka, a to doslova. Tenhle pomocník navíc šetří nejen vaše záda, ale i zdraví. Kleště na odpadky využijete nejen při běžném sběru odpadu ze země, ale i z výšek. Odstraníte díky němu odpadky třeba ze stříšek nebo říms.

Náš TIP: Doporučujeme pořídit kleště na odpad i bodlo od německé značky UNGER.

Skládací odpadkový koš

Ne vždy je možné s sebou brát klasickou plastovou popelnici, pak oceníte skládací koš na odpadky. Především při úklidu méně přístupného terénu je manipulace i samotný přenos koše výrazně praktičtější. Koš je nejen skládací, ale i lehký a hlavně odolný. Může tak být příjemnou alternativou k plastovým pytlům.

Doporučujeme: Vyzkoušejte skládací odpadkový koš UNGER. Vejde se do něj až 180 l odpadu nebo třeba listí.
 

Teleskopický smetáček s lopatkou

Větší odpadky máte uklizené a teď je nutné uklidit střepy, cigaretové nedopalky a další drobný odpad? Ideální čas pro využití smetáčku s lopatkou na teleskopické tyči. Teleskopická tyč zajistí ideální výšku pro menší a velké pracovníky úklidu, aby jejich záda netrpěla. Díky sklopné lopatce zase odpad nevysypete dřív, než budete opravdu chtít.