♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik

Utěrka - hadr na podlahu mikrovlákno 50 x 80 cm, 250 g/m2

Náš kód:100043

Utěrka - hadr na podlahu mikrovlákno 50 x 80 cm, 250 g/m2. Extra savý.
Podrobný popis
Skladem 50+ ks
Jste firma? Máme pro vás lepší ceny -
75,02 Kčs DPH
62,00 Kčbez DPH
Kód:100043
Váha:0.1
EAN:8595599102607
Značka:vybaveniprouklid.cz

Popis produktu

Utěrka - hadr na podlahu mikrovlákno 50 x 80 cm, 250 g/m2 - utěrka s extrémní savostí z mikrovlákna. Velmi dobře saje vodu, drží hrubé nečistoty a prach. Možno použít s chemií i bez. Utěrky a hadry z mikrovlákna praním neztrácí na kvalitě a mají dlouhou životnost. Nebaleno.

Možnost prát v pračce - max. 60°, bez aviváže

Cena je uvedena za 1 ks, karton obsahuje běžně 200 ks. Možnost výhodné ceny při odběru celých balení.

Mikrovlákno

Mikrovlákno se na trhu objevilo před několika lety jako takzvané švédské utěrky. Jde v principu o velmi jemná vlákna ( méně než 1 g na 100 km délky ) s průřezem ve tvaru spíše hvězdic apod. Účelem této změny je dosažení ostrého tvaru vláken pro lepší příjem drobných nečistot.

Polyaktivní mikrovlákno - vzniká spojením mikrovlákna, které má již samo o sobě výborné čisticí vlastnosti, a speciální polyuretanové pryskyřice, čímž se mění jeho struktura a zvyšuje se jeho účinnost. Tím se z mikrovlákna stane bezkonkurenční čisticí prostředek s velmi vysokou odolností proti opotřebení.

Utěrky se vyrábí zpravidla v poměru 20 % - 30 % polyamidu ( PAD ) a 70% - 80% polyesteru ( PES ). Jejich štěpením vzniká jejich výjimečná jemnost a rovněž dochází ke vzniku daného tvaru s množstvím kapilár, které jim dávají jejich zázračné vlastnosti. Díky tomu všemu má mikrovlákno schopnost nasát až 7mi násobek své váhy a stejně tak i vydat. Při ždímání z mikrovlákna odcházejí i nečistoty, což je činí tak výjimečným pomocníkem při úklidu.

Nesmírnou výhodou je schopnost perfektního vyždímání a tím rychlé uschnutí a zamezení množení nežádoucích mikroorganismů. Například z bavlny se dá vyždímat pouze 70% vody a 30% uvnitř stále zůstává a poté se jí zbavuje jen velmi pomalu.

Pomocí mikrovláken jsme schopni provést úklid rychle a efektivně, doslova jedním tahem. Mikrovlákno se stalo fenoménem, který je nezbytnou pomůckou pro úklid.

Důležitá pravidla při používání utěrek a hadrů z mikrovlákna:

  • mikrovlákno musí být vždy čisté
  • pohyb pouze jedním směrem
  • praní neutrálním mýdlem a dostatečný oplach
  • možnost prát i v pračkách, ale pozor na znehodnocení aviváží

Parametry

Šířka cm
80
Délka cm
50
Váha ( g/m2 )
250
Značka
vybaveniprouklid.cz
Použití
Podlahy, Povrchy
Barva
Dle skladové dostupnosti
Materiál
Mikrovlákno