♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Blog

Ať už pracujete na zahradě nebo ve výrobě, víme jak si udržíte čisté ruce

28. června 2023 / Akce, Novinky z naší firmy

V dnešní době, kdy jsou hygienické normy klíčové pro udržení zdraví a prevenci šíření nemocí, je mytí rukou jednou z nejdůležitějších opatření, které můžeme přijmout. Profesionální tekuté mycí suspenze se staly nedílnou součástí péče o hygienu v různých prostředích, jako jsou zdravotnická zařízení, restaurace, firmy a továrny. Tento článek se zaměřuje na výhody a efektivitu těchto suspenzí při mytí rukou.

  1. Proč je mytí rukou důležité?

Mytí rukou je jednoduchý a přitom účinný způsob, jak odstranit nečistoty, bakterie a viry z povrchu rukou. Správně provedené mytí rukou může zabránit šíření infekčních chorob, jako jsou nachlazení, chřipka, průjmy a mnoho dalších. Zvláště důležité je mytí rukou před jídlem, po použití toalety, po kontaktu s nemocnými lidmi a po manipulaci s potravinami. Velmi důležité je odstranění úporném špíny včas než dojde k jejímu zaschnutí.

  1. Jak profesionální tekuté mycí suspenze fungují?

Profesionální tekuté mycí suspenze jsou speciálně navrženy tak, aby byly účinné při odstranění nečistot a mikroorganismů z rukou. Obsahují aktivní látky, které pomáhají rozpouštět mastnotu, zároveň dezinfikují a zabraňují růstu bakterií a virů. Tyto suspenze jsou často obohaceny o hydratační složky, které udržují pokožku rukou vlhkou a chrání ji před vysoušením.

  1. Výhody profesionálních tekutých mycích suspenzí:
  • Účinné odstranění nečistot: Profesionální suspenze mají schopnost rychle a účinně odstranit mastnotu, prach, bakterie a viry z povrchu rukou.

  • Dezinfekce: Díky obsahu dezinfekčních složek přispívají tyto suspenze k omezení růstu mikroorganismů a snižují riziko přenosu infekcí.

  • Hydratace pokožky

  • Šetří životní prostředí díky skvělému poměru efektivity a spotřebovaného množství prostředků.

 

Doporučujeme prostředky značky Isofa, které jsou vyráběně českou firmou a řeší každou oblast profesionálního mytí rukou. Mycí pasty a pěnová mýdla jsou nabízeny v mnoha variantách velikosti balení a druhu dávkování:

Láhev X

je vhodná pro používání samostatně (na okraji umyvadla) nebo společně s držákem na zeď. Montáž držáku i výměna lahve je velmi jednoduchá a láhev pak nikam nepadá a mytí rukou v dílně je uživatelsky příjemné a pohodlné. Držákem je možné nahradit dosavadní systém CLICK&GO! bez nového vrtání.

COMP

V systému COMP je láhev s obsahem 3,5 kg profesionální tekuté mycí suspenze, nerezový držák na zeď se zámkem náplně nebo bez něj a spolehlivá pumpa, která se "nezadrhne" ani při dlouhodobém používání. Tato varianta je vhodná pro místa, kam se chodí umýt větší množství pracovníků a častá výměna nebo doplňování náplně by znamenaly velkou zátěž pro facility management.
 

SOLO

Kompaktní, pohodlný obal dílenského pěnového mýdla, které je použitelné v jakýchkoliv podmínkách. Přes malý rozměr lahve můžete získat až 1000 dávek velmi účinného mycího prostředku. Mýdlo FOAM neobsahuje abrazivní částice a je proto velmi ohleduplné k jemné pokožce.