♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Blog

Benefitní program pro zaměstnance zákazníků

20. září 2021 / Aktuality

Jako e-shop už delší dobu poskytujeme všem našim zákazníkům spoustu výhod. Každý týden Vám přinášíme nové slevové akce, za své nákupy můžete sbírat body a směnit je za hodnotné dárky, snažíme se pro Vás zlepšovat naše služby, pravidelně rozšiřujeme sortiment a nakupujeme jen to nejkvalitnější zboží.
 

Pro naše smluvní zákazníky navíc poskytujeme náhradní plnění a nově jsme se rozhodli poskytnout firmám zajímavý benefit pro jejich zaměstnance.



Zaměstnanci našich firemních zákazníků od nás můžou získat stálou slevu za své nákupy na veškerý náš sortiment! Nezáleží na tom, zda nakoupíte drogeriipomocníka pro úklidprostředky pro domácnost, některý z našich designových doplňků do domácnosti, pro Vaše děti nebo mazlíčky. Navíc nakoupíte si z pohodlí domova, takže se nebudete muset tahat s těžkými taškami a též jako náš zákazník získáte odměny za nákupy.
 

Jste firma a chcete svým zaměstnancům nabídnout tento benefit? Zkontaktujte naše obchodní oddělení pro více informací na e-mailu obchodnik@allservices.cz
 

Nebo naopak jako zaměstnanec chcete dát svému šéfovi tip na bonus pro Vás? Řekněte mu, že u nás může nakupovat Vaše firma a výhodu budete mít všichni!