♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Blog

Hledáme nové dodavatele. Připojte se k našemu úspěšnému e-shopu.

Hledáme nové dodavatele. Připojte se k našemu úspěšnému e-shopu.

dodavatel.png
Naše firma neustále roste a inovuje, a proto hledáme nové dodavatele, kteří nabízejí unikátní nebo inovativní produkty za výhodné ceny a dodací podmínky. Zaměřujeme se na sortiment úklidu, čištění, domácnosti a zahrady.

Proč s námi spolupracovat?

Zkušenosti a profesionální přístup: Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a rozumíme potřebám našich zákazníků. Nabízíme vám možnost využít naše znalosti a dovednosti k dosažení společného úspěchu.

Široká zákaznická báze: Naši zákazníci jsou loajální a neustále se k nám vracejí. Vaše produkty se dostanou do rukou širokého spektra spotřebitelů, kteří oceňují kvalitu a inovaci.

Technické řešení EDI: Umožňujeme snadnou a efektivní komunikaci a výměnu dat prostřednictvím elektronické výměny dat (EDI). To zjednodušuje proces objednávek, fakturace a skladového hospodářství.

Aktualizace feedů: Zajistíme pravidelné a přesné aktualizace vašich produktových feedů, aby zákazníci měli vždy k dispozici aktuální informace o vašem sortimentu.

Spolupráce s předními Marketplace: Vaše produkty budou viditelné na předních online tržištích, což zvýší jejich dosah a prodejní potenciál.

Individuální přístup: Ke každému dodavateli přistupujeme individuálně a společně hledáme nejvhodnější řešení pro optimalizaci prodejů a logistiky.
 

Co Hledáme?

Unikátní a inovativní produkty: Zajímáme se o produkty, které přinášejí něco nového a odlišného na trh. Vaše inovace nám pomohou oslovit náročné zákazníky, kteří hledají specifické řešení pro své domácnosti a zahrady.

Výhodné ceny a dodací podmínky: Hledáme dodavatele, kteří nabízejí konkurenceschopné ceny a flexibilní dodací podmínky, což nám umožní rychle a efektivně uspokojit potřeby našich zákazníků.


Kontaktujte nás

Pokud máte zájem o spolupráci a věříte, že vaše produkty splňují naše požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Spojte se s námi a staňte se součástí úspěšného týmu, který posouvá hranice v oblasti úklidu, čištění, domácnosti a zahrady.

Kontakt: nakup@allservices.cz, tel. 607 022 932

Připojte se k nám a pomozte nám vytvářet lepší budoucnost pro naše zákazníky.