♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Blog

Máme kartáč a unašeč pro každý váš mycí stroj

11. července 2023 / Aktuality


Naše nabídka produktů od firmy MALISH obsahuje kartáče mycích strojů mnoha typů velikostí 12" - 20" a variant použítí. Klasické kartáče na bežné mytí a drhnutí v provedení Nylon (PA) nabo Polypropylen (PP) v tlouštkách 0,5 a 0,7 mm. Dále kartáče na mytí koberců 12" - 20" v provedení Nylon (PA) nabo Polypropylen (PP) v tlouštkách 0,35 a 0,5 mm. Tyto kartáče mohou být osazeny různými zámky k uchcení dle vašeho mycího stroje. Dále je možné si vybrat z mnoha variant držáků, které centrují pad na unašeči. K správnému výběru zámku - úchytu a kartáče doporučujeme znát typ a výrobce stroje, roky výroby, požadovaný rozměr unašeče nebo kartáče a zamýšlený druh použití. Rádi vám s výběrem pomůžeme.

Novinkou jsou patentované systémy Eco Lok, Mal Grit Rotary, Flex Scrub (níže), které přinášejí výhodu ve variabilitě, ceně, životnosti a díky menší spotřebě plastů taky v udržitelnosti.



Klasický kartáč mycího stroje



Příklad zámků k uchycení na různé mycí stroje. Zámky je možné objednat i samostatně.





Patentovaný držák padů Eco Lok s nejpoužívanějším úchytem NP9200.



Patentovaný držák padů Eco Lok C bez úchytu. Ten je možno vybrat dle požadavku.



Patentované kartáče Grit Rotary barevně odlišené dle tvrdosti a následného použití. Úchyt lze doplnit dle vašeho stroje.





Patentovaný kartáč Flex Scrub Color, který se uchycuje na držák padů a tím umožňuje použít jeden kartáč na více strojích z rozdílnými úchyty. Zde varianta odlišená dle tvrdosti a následného použití.




Patentovaný kartáč Flex Scrub, který se uchycuje na držák padů a tím umožnuje použít jeden kartáč na více strojích z rozdílnými úchyty.



Rozdíl při použití klasického padu a kartáče Flex Scrub



Příklad Po a Před při užití kartáče Flex Scrub