♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Blog

Nově u nás naleznete profesionální dezinfekční produkty Clinell

22. května 2018 / Aktuality

Nově u nás naleznete profesionální dezinfekční produkty Clinell, pro ordinace a podobné provozy. Vhodné pro ordinace, salony, potravinové provozy, školky, jesle a další.
 

Velmi zajímavé jsou ubrousky na dezinfekci do posiloven GYM wipes 1000 spolu s praktickým elegantním zásobníkem na zeď, neničí povrchy strojů a splňují normy pro dezinfekci. Užitečné jsou také dezinfekční utěrky DISINFECTANT DRY WIPES 50 , které se aktivují, až po namočení a obsahují ukazatel, který indikuje kdy ještě je ubrousek dezinfekční. Pro úklid jsou zase určeny utěrky CLINELL DETERGENT 215 ks, do ordinací nebo také kosmetických salonů, kadeřnictví doporučujeme ubrousky Medical wipes line D-WIPES+ 700 nebo CLINELL SPORICIDAL 25 . V neposlední řadě je novinkou speciální dezinfekční čistící spray Clinell nebo speciální čistič plexiskla AGC Cleaner pro každodenní použití, který nemá za následek jeho postupnou degradaci, matnění a křehkost.
 

Specialitou, která není pro každého je profesionální návlekový automat COVERMAN PRO.
 

Tento automat na automatické navlíkání ochranných návleků na obuv je vhodný do ordinací, lékáren, laboratoří, gastro provozů, speciálních "čistých" technických provozů. K návlekovému automatu lze koupit různé varianty návleků. Automat nepotřebuje elektrickou přípojku a je možné jej přenášet. Jeho použití je jednoduché a po zaškolení také jeho údržba.