♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Blog

Vánoční úklid? Letos fakt brnkačka!

14. listopadu 2021 / Aktuality

Na internetu najdete nespočet rad, tipů a triků, jak zvládnout vánoční úklid bez stresu. Všechny však směřují k tomu samému: Umyjte okna, utřete prachvymeťte pavučiny, ukliďte a zorganizujte pokoje a skříně, vyčistěte kuchyň, umyjte koupelnu a toaletu...
 

BLA, BLA, BLA… Že tohle děláte pořád? Dobře, někteří alespoň 2x týdně, jiní 2x měsíčně, proč se před Vánoci máme tedy přetrhnout, když Vánoce jsou o klidu, pohodě, atmosféře, přeci přes celý rok nečekáme na vánoční nebo velikonoční úklid, abychom si tím jen přidali už tak vyhrocenému stresu s příjezdem příbuzenstva, práce dost i tak s pečením cukroví a nakupování dárků pro drahé polovičky, ratolesti nebo další členy rodiny?
 

Jděte na to opravdu "od lesa", ukliďte tak jako běžně uklízíte, nebo alespoň trochu lépe – jako kdyby měla přijet máma, která strčí všude nos, všechno si musí prohlédnout a tedy jí neunikne ani pavouček za skříní..



 

Podívejte se reálně, co Vám zkazí třeba Vánoční fotku – skvrna na koberci nebo na pohovce? Žádný problém – dnes jsou na trhu vymoženosti, jako třeba extraktor, pro nás lidi – tepovač! Fíha, že na použití 2-3x do roka nemá smysl pořizovat? Jasně, máme pro Vás řešení – prostě si přijďte stroj půjčit a ozkoušejte! A když se Vám tepování zalíbí, nebo jste profík a využijete ho i ke svému podnikání, dejte vědět, pomůžeme Vám s výběrem!
 

Ani našlapané sváteční ponožky nejsou určitě fajn. Nechce se Vám tahat ze skříně velký vysavač a během Vánoc (ale i v průběhu roku) potřebujete občas podlahu proste luxem jen „přelítnout“ a odstranit drobky u stolu nebo kolem linky případně vlasy v koupelně? Pavoučka jste odnesli ven a pavučinka vlaje? Není problém, vyberte si některou z kompaktních novinek v sortimentu!
 

Extra tip:

Zdá se Vám Vaše podlaha jako nikde nekončící otevřený prostor a její dokonalý úklid zabere hodiny? Určitě oceníte i nablýskanou podlahu bez dřiny za použití mopu či odstraněné skvrny z koberců, aniž byste je museli pracně drhnout ručně.
 

Hotovo, uklizeno? Super, tentokrát to nebyla dřina, že? Chtělo by to na Vánoce vyrazit návštěvám dech nějakou extra dekorací? Ty naše se rozhodně neokoukají!