♠ Jste škola, firma nebo instituce? Zavolejte nám pro nižší ceny na telefon 602 653 310 ♠
logo
kosik
blog header

Blog

Proč využívat profesionální úklidové služby?

17. listopadu 2020 / Aktuality

Profesionální úklidové služby má smysl využívat z mnoha důvodů. Ušetří vám čas, úklid bude proveden s maximální pečlivostí a s využitím vhodných čistících prostředků. Ukážeme si 3 typické příklady, kdy je dobré profesionály využít.
 

Prvním typem úklidu, který těžko zajistíte sami je úklid kanceláří a ostatních firemních prostor. Je možné zaměstnávat své vlastní uklízeče a uklízečky, ale vznikají vám tím nemalé mzdové náklady. V menších firmách pro takové pracovníky ani nemáte dostatečné vytížení a vznikají další problémy. Profesionální úklid kanceláří vše zařídí za vás a plně se přizpůsobí pracovní době firmy tak, aby chod zůstal nenarušen.
 

Dalším organizačně problémovým typem úklidu jsou bytové a činžovní domy. Každý kdo to někdy zažil, ví, jak velký problém je něco mezi nájemníky domluvit. Společný úklid tak často nepřipadá v úvahu. Profesionální úklid bytových domů vám zajistí všechny úklidové služby v pravidelných intervalech i jednorázově. Nemusíte se tak o nic starat.
 

Poslední službou, kterou může tentokrát využít skoro každý je strojové čištění podlah, koberců, sedaček a všech čalouněných povrchů. Zde je velmi nutné používat kvalitní a výkonnou techniku, která není nejlevnější a nevyplatí se ji pořízovat na občasné použití. Profesionálové využívají kvalitní stroje, vše vyčistí do větší hloubky a některé povrchy jsou potom jako nové.